De Souvenirs

Binnen de Pastorie is iets heel unieks ontstaan waar we ontzettend trots op zijn! Natasja en Heidi, beiden als verzorgende en activiteitenbegeleidster werkzaam binnen de Pastorie, hebben elkaar helemaal gevonden en vormen het duo De Souvenirs. Ze volgden samen de cursus ‘Muziekgeluk’, waarbij muziek van vroeger in combinatie met de lievelingsmuziek van een bewoner door de dementiemist heen breekt.

 

Razend enthousiast bezorgt dit duo de bewoners van de Pastorie sindsdien elke week een onvergetelijke middag met muziek, toneel, dans, beweging en humor. Maar De Souvenirs zijn ook te boeken voor andere zorginstellingen en kleinschalige vormen van dagbesteding.

 

“We halen oude herinneringen op en laten nieuwe herinneringen achter. Dit geeft de mensen een gevoel van geborgenheid, veiligheid en huiselijkheid. Ons programma is geschikt voor alle ouderen in zorginstellingen en op dagbestedingscentra. Zowel somatische ouderen als ouderen met een vorm van dementie kunnen van ons programma genieten. Dit gunnen wij iedereen”, aldus Natasja en Heidi.

 

Wilt u meer informatie of in contact komen met onze Souvenirs? Dit kan via de facebookpagina van De Souvenirs.